Spelletjesonlinespelen.jouwweb.nl

Online bordspelletjes

Online bordspelletjes spelen

Na kaartspelletjes zijn bordspelletjes een goede tweede. Online bordspelletjes worden over het algemeen vooral gespeeld ter ontspanning. Toch kunnen online bordspelletjes nog best ingewikkeld zijn! Het is een kwestie van een stuk geluk en de juiste keuzes maken. Online bordspelletjes worden over het algemeen met meerdere spelers gespeeld. De spelregels kunnen iets afwijken van de normale bordspelletjes, lees daarom altijd even goed de spelregels na! Wat zijn de leukste online bordspelletjes en waar kun je online bordspelletjes spelen?

Populaire bordspelletjes

  • Backgammon
  • Yahtzee
  • Dobbelen
  • Domino
  • Mahjong
  • Mens-erger-je-niet
  • Rummyclub

Waar kun je online bord spelletjes spelen?

Skill7

Bovenstaande spelletjes kun je allemaal bij Skill7 spelen. Skill7 is een internationale spelletjessite, hierdoor is er altijd wel iemand online om tegen te spelen. Bij Skill7 staat bij iedere spel hoeveel spelers er zijn die dat spel op dat moment spelen. Dit zijn er over het algemeen altijd minimaal 100! De site ziet er duidelijk en overzichtelijk uit, zodat het online spelletjes spelen niet meer mis kan gaan! De leukste bordspelletjes kun je hier vinden!

 

Stargames

Ook bij Stargames kun je de verschillende bord spelletjes spelen. Stargames is een goede site om spelletjes te spelen als je nog niet zo goed weet hoe het spel werkt. De omschrijving van de verschillende spelletjes is bijzonder duidelijk. Door de stappen één voor één te volgen kan het eigenlijk niet meer mis gaan. Bij Stargames kun je gemakkelijk een bord spelletje selecteren, daar staat ook gelijk bij hoe lang het spel ongeveer duurt. Wil je bijvoorbeeld een spelletje waar je een tijdje mee bezig bent of is het puur even voor tussendoor?

Spelletjes spelen bij Stargames

Gameduell

De bord spelletjes zijn bij Gameduell in de minderheid, maar toch zitten er een paar leuke tussen. Mahjong en Backgammon kennen we allemaal, maar wat denk je van Razzle Dazzle en Zeeslag. Bord spelletjes zijn leuk voor jong en oud. Het is vaak een kwestie van geluk hebben en helder nadenken. Een bord spelletje duurt over het algemeen langer dan een kaart spel, houd daar dus rekening mee als je aan een spel begint!

Spelletjes spelen bij Gameduell

Conclusie

Bord spelletjes zijn over het algemeen iets minder intensief dan een kaartspel. Je hoeft er minder bij na te denken en een foutje hoeft niet meteen fataal te zijn. Je kunt dus zeggen dat een bord spel wat meer ontspannen is dan een kaart spellete. Op bovenstaande sites kun je de leukste bord spelletjes spelen. Er zijn altijd genoeg mensen online, dus er is altijd wel iemand tegen wie je kunt spelen! Je kunt gratis spelen, maar het is ook mogelijk om voor echt geld te spelen!