Spelletjesonlinespelen.jouwweb.nl

Acties online spelletjes

Er zijn allerlei leuke sites waar je online spelletjes kunt spelen. Op deze sites moet je je eerst registreren voordat je spelletjes kunt spelen. Over het algemeen hoef je alleen een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Op de meeste spelletjessites is het niet nodig om bestanden te downloaden, maar kun je de spelletjes rechtstreeks op de site zelf spelen. Vaak krijg je een leuke bonus als je je aanmeldt op een spelletjessite. Zo kun je een gratis welkomstbonus krijgen. Maar je kunt ook een extra storting krijgen als je voor echt geld wilt gaan spelen. Welke acties zijn er als je online spelletjes wilt spelen?

Welkomst bonus en gratis geld

Skill7

Bij Skill7 kun je gratis online spelletjes spelen en voor echt geld. Je kunt je gratis registren en dan kan het spelen beginnen. Als nieuw lid krijg je geen voordeel. Maar als je voor echt geld wil spelen kun je bonusgeld krijgen. Je stort een bepaald bedrag en hierbovenop krijg je het bonusgeld. Dit kan oplopen tot maximaal 50 euro. De hoogte van het bonusgeld hangt af van de hoogte van het gestorte bedrag en de manier van overboeken. Je kunt het bonusgeld niet gelijk weer uit laten betalen. Zo moet je dit bedrag wel ingezet hebben? Heb je dan winst gemaakt? Dan kun je het geld laten uitbetalen.

  • Bonusgeld van maximaal 50 euro

 

Stargames

Er zijn bij Stargames verschillende mogelijkheden. Wanneer je je aanmeldt krijg je 500 stars. Dit is geen echt geld, maar je kunt dit gebruiken om spelletjes gratis uit te proberen. Speel je met stars? Dan word je een testspeler genoemd. Heb je genoeg geoefend en wil je graag voor echt geld spelen? Dan is dit altijd mogelijk! Je kunt altijd geld storten en prijsspeler worden. Bij een eerste inleg kun je tot 50 procent van je storting bonus krijgen. Ook is er een leuke actie als je nieuwe leden aanbrengt. Wanneer je je vrienden enthousiast maakt en zij worden ook prijsspeler, dan kun je tien euro speeltegoed krijgen!

  • Bij aanmelden 500 stars
  • Bij een eerste storting tot 50 procent bonusgeld
  • Aanmelding actieve prijsspeler 10 euro speeltegoed

Online spelletjes spelen op Stargames

Gameduell

Bij Gameduell kun je je gratis aanmelden. Je krijgt altijd 10 euro welkomsgeld. Je kunt dit geld gebruiken om spelletjes uit te proberen. Je bent in dat geval een proefspeler. Wil je met echt geld spelen, dan word je een winstspeler genoemd. In tegenstelling tot de andere online spelletjes sites krijg je geen bonus als je geld stort! Maar er worden wel andere mogelijkheden geboden om geld te verdienen. Dit kan door middel van speciale bonus spelletjes

  • 10 euro gratis welkomsgeld

Conclusie

Bij verschillende online spelletjes sites kun je een bonus krijgen als je je aanmeldt of geld stort. Proefgeld kun je gebruiken om gratis spelletjes uit te proberen. Dit is geen echt geld, dus je kunt dit ook niet uit laten betalen. Het is ook mogelijk om met echt geld te spelen. In dat geval moet je eerst zelf geld storten. Je kunt zelf beslissen met welk bedrag, vaak geldt er een minimum van tien euro. Bij Skill7 en Stargames krijg je bovenop de storting een extra geld bonus.