Spelletjesonlinespelen.jouwweb.nl

Bingo spelen

Bingo heeft een beetje oubollig imago. Bij bingo wordt gedacht aan oudere mensen die in het bejaardenhuis bingo spelen, de bingo avond op vakantie of bingo voor jonge kinderen. Dit beeld klopt niet meer helemaal! Online bingo spelen is juist hartstikke populair. Het idee achter bingo is heel gemakkelijk. Je krijgt een kaart met daarop allemaal cijfers. Eén voor één worden er verschillende cijfers getrokken en als jij een cijfer op je kaart hebt staan, dan kun je hem weg strepen. Wie het eerst een figuur heeft of zijn kaart vol, heeft bingo! Heb je bingo, dan heb je gewonnen! Online bingo spelen is minder moeilijk dan één van de andere spelletjes! Het is vooral een kwestie van opletten en een portie geluk.

Online bingo spelen

Er zijn verschillende sites waar je online bingo kunt spelen. Lees voordat je online bingo gaat spelen altijd goed de spelregels door. Moet je bijvoorbeeld een bepaald figuur hebben of moet je gewoon een volle kaart hebben? Je kunt gratis bingo spelen, maar ook voor geld. Over het algemeen kost een bingo kaart niet veel geld, plus je maakt kans op echt geld. Bingo speel je met meerdere mede-spelers. Dit kan variëren van twee tot honderd spelers! Bij sommige sites is het mogelijk om online contact te maken met je mede-spelers. Zo kun je bijvoorbeeld met elkaar chatten. Wat zijn de leukste sites als je online bingo wilt spelen?

Waar kun je online bingo spelen?

Stargames.com

Een grote site waar je online spelletjes kunt spelen is Stargames. Het is bij Stargames ook mogelijk om online bingo te spelen. Je hebt de keuze uit twee mogelijkheden, namelijk 75 of 90 ballen. Een potje met 75 ballen is korter dan een bingo spelletje met 90 ballen. Het is bij Stargames mogelijk om zelf je bingo kaarten uit te kiezen, ook kun je met meerdere kaarten meespelen. Zo vergroot de kans op bingo. Bij 75 ballen moet je gewoon een volle kaart hebben, maar bij 90 ballen kun je ook kans maken op een deel van de pot als je bijvoorbeeld één of twee regels vol hebt! Dit maakt het bingo spelletje extra spannend.

Er zijn ook verschillende sites die zich helemaal op het online bingo spelen hebben gericht. De mogelijkheden op deze sites zijn enorm. Denk bijvoorbeeld aan veel mogelijkheden voor kaarten, figuren en inzet. Ook worden er leuke toernooien gehouden waarbij de te winnen geld bedragen flink kunnen oplopen. Contact met mede-spelers wordt ook gestimuleerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te chatten. Verschillende sites waar je online bingo kan spelen zijn:

AmorBingo

Bij AmorBingo heb je de keuze uit verschillende "kamers". Deze kamers bestaan uit verschillende aantallen. De toernooien trekken veel spelers en de jackpot is enorm. Maar de kans dat je wint is uiteraard wel kleiner. Houd je meer van intiemer bingo spelen? Dan kun je het beste in de lokale kamer kijken. Online bingo spelen op Amor Bingo is niet duur. Je kunt al meedoen vanaf 2 cent! Maar wil je meer winnen? Dan zul je meer moeten inzetten! Leuk is dat je kunt zien hoeveel mensen er per bingo pot meespelen. Nieuwe spelers krijgen een bingo bonus van 50 euro!

Online bingo spelen op Amor Bingo

BingoCams

Online bingo spelen op BingoCams is eenvoudig in leuk. BingoCams onderscheidt zich omdat het mogelijk is om veel contact te hebben met je mede-spelers. Zo kun je vrienden uitnodigen om samen met jou online bingo te spelen. Ook is het mogelijk om te chatten en op de chat spelletjes te spelen. Wanneer je het bingo spelen dus even zat bent, kun je je even terug trekken in de chatroom om gezellig bij te kletsen. Je kunt je gratis inschrijven en je krijgt gelijk een welkomstbonus van 5 euro cadeau!

Online bingo spelen op BingoCams

Conclusie

Online bingo spelen is een leuke bezigheid! Het is spannend, maar je hoeft zelf niet hard na te denken of te zwoegen. Het is een kwestie van goed opletten of je al bingo hebt! Op verschillende sites kun je voor echt geld meespelen. Maar het leuke is dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn. Je kunt al vanaf een paar cent een bingo kaart kopen. Zo maak je toch altijd kans op een leuke bingo prijs, maar jaag je er geen bakken geld door heen.